Saturday, 4 February 2012

Assalamualaikum...

╔═══╗──╔╗
║╔═╗║──║║
║╚══╦══╣║╔══╦╗╔╗
╚══╗║╔╗║║║╔╗║╚╝║
║╚═╝║╔╗║╚╣╔╗║║║║
╚═══╩╝╚╩═╩╝╚╩╩╩╝
╔═╗╔═╗─────╔╗───╔╗──╔╗─╔═══╗────────╔╗
║║╚╝║║─────║║───║║──║║─║╔═╗║────────║║
║╔╗╔╗╠══╦╗╔╣║╔╦═╝╠╗╔╣║─║╚═╝╠══╦══╦╗╔╣║
║║║║║║╔╗║║║║║╠╣╔╗║║║║║─║╔╗╔╣╔╗║══╣║║║║
║║║║║║╔╗║╚╝║╚╣║╚╝║╚╝║╚╗║║║╚╣╔╗╠══║╚╝║╚╗
╚╝╚╝╚╩╝╚╩══╩═╩╩══╩══╩═╝╚╝╚═╩╝╚╩══╩══╩═╝
╔═══╗─────────╔╗─────╔╗───────────╔╗
║╔══╝─────────║║─────║║───────────║║
║╚══╗────╔═╦══╣╚═╦╦╗╔╣║╔══╦╗╔╗╔╦══╣║
╚══╗║╔══╗║╔╣╔╗║╔╗╠╣║║║║║╔╗║╚╝╚╝║╔╗║║
╔══╝║╚══╝║║║╔╗║╚╝║║╚╝║╚╣╔╗╠╗╔╗╔╣╔╗║╚╗
╚═══╝────╚╝╚╝╚╩══╩╩══╩═╩╝╚╝╚╝╚╝╚╝╚╩═╝
─╔╦╗─╔╦═══╦═══╦╗─╔╗
╔╝║║─║║╔═╗║╔═╗║║─║║
╚╗║╚═╝╠╝╔╝╠╝╔╝║╚═╝║
─║╠══╗╠╗╚╗╠╗╚╗║╔═╗║
╔╝╚╗─║║╚═╝║╚═╝║║─║║
╚══╝─╚╩═══╩═══╩╝─╚╝

Assalamualaikum

TOPIK: Perut LELAKI sekarang ramai yg BOROI... Kenapa ye??

Sila bg KOMEN anda??

Saturday, 14 January 2012

2012..Perang besar tahun ni!!!!!

pemilik tanah
Salam... Dup dap dup dap (heart bits)  memandangkan tahun ni sy terlibat dengan peperangan besar, so kena berusaha mencari senjata untuk persiapan perang tersebut. Semua senjata tu ada dalam buku text and buku rujukan..
So, pray for my success..

Kepada mereka yang pernah terlibat dengan peperangan tersebut.. tolong beri tips and tunjuk ajar macam mana kamu boleh cemerlang dalam menghadapi perang tersebut...huhuh 



note: PMR ni susah ke? emmmmm

Thursday, 12 January 2012

Assalamualaikum...huhu,,lma tida jenguk blog....mklumlah, sbuk dngan bku...hihihihi....tema kc smua...

Thursday, 5 January 2012

Alhamdulillah..ada up sikit!

Alhamdulillah... Aku dah makin maju kedepan..hik3..ni second entry aku...
Sekarang ni dalam blog dah ada picture aku..
Sebagai permulaan supaya para blogger semua boleh kenal aku dengan lebih dekat..
Aku jugak dah letak ruang cakap-cakap, so...korang boleh tinggalkan pesanan korang kat zone tu..hehe
Kepada yg dah ada follow saya tu...thanks ya..saya akan follow korang balik..Insya Allah..

Tuesday, 3 January 2012

Assalammualaikum

Bismillah. 
Awal kata pembuka bicara...
Im the new blogger here...
Just wanna try something new..

Diharapkan dengan adanya blog ini, kenalan akan semakin bertambah.

wassalam.....